Om oss > Det här är Alab  

Det här är Alab

Alab är företaget du söker efter när du vill samarbeta med en partner du kan lita på i alla väder, och som levererar produkter och entreprenader av hög norrländsk kvalitet. Alab konstruerar och producerar fönster, dörrar och fasader i aluminium och stål, allt från större entreprenader samt mindre produktleveranser.

Vi levererar även pulverlackerat i alla kulörer och tillverkar och/eller utför entreprenader efter dina önskemål.

Företaget

Alab innefattar ca: 80 medarbetare fördelat på våra fabriker i Trehörningsjö, Ånäset och Örnsköldsvik.

Totalt producerar vi produkter under 6 olika varumärken.

Aluman är produkten du söker efter när du bygger väggar i paneler då vi erbjuder foderbildande produkter som avsevärt kortar monteringstiden och tillverkas i Ånäset.

I Trehörningsjö tillverkas aluminium- och stålprodukter från Sapa och Stålprofil.

På vår fabrik i Örnsköldsvik pulverlackerar vi omkring 600 000 meter aluminiumprofiler och plåt varje år och vi finns även där för att hjälpa dig med all slags bearbetning av aluminium. Här finner du även kvalitetsinglasningar från Astral, Season och Solarlux.

Utveckling

Under åren har vi utvecklats till en av de största aktörerna i branschen, med rikstäckande verksamhet. Detta tack vare lång erfarenhet och mycket hög kompetens i kombination med god service och kvalitet. Även stora investeringar i maskiner, ytbehandlingsanläggning samt effektiv arbetsplatsutrustning hjälper oss att bli bättre.

Välkommen till Alab – Vi är att lita på!

Kopierades!